Kapitálový polštář pro tržní riziko - Jílek, Josef, 1957-
Jak se určuje tržní riziko a výše kapitálového polštáře. Požadavek Basilejského výboru tvorby kapitálu pro krytí úvěrového rizika. Cílem - posílení zdraví a stability mezinárodního bankovního systému a finančních trhů.