Kapitalizace dluhu : paradox věřitele - Wilson, B. 1933-
Proč by měl věřitel vyměnit svou zajištěnou budoucnost za nejistý osud vlastníka? Odpověď je jednoduchá: aby získal víc. A vy se víc dozvíte z tohoto článku.