Kampeličky: scestí - nebo rozcestí? : krize družstevních záložen - Dubská, Drahomíra
Družstevní záložny naplnily v krátkém čase svého působení vizi, s níž vystoupili jejich novodobí zakladatelé - staly se nepřehlédnutelnou částí finančního trhu. Bohužel však v tom horším slova smyslu. Krize sektoru, v němž je ohroženo 85 % vkladů a sedmina z funkčních kampeliček je v nucené správě nebo má zakázáno působit, se spíš prohlubuje. Mají tedy kampeličky vůbec na trhu prostor? Článek o krizi v oblasti družstevního bankovnictví v ČR.