Kam směřovaly obce? - Charbuský, Miloš, 1946-; Stejskal, Jan, 1980- (2003)
Autoři prezentují čtenářům závěry šetření o stavu a rozvoji obcí v ČR.
Středová příloha časopisu Veřejná správa č. 35/2003
Keywords: obce; lokální politika; municipalities; local policy; Česko; Czechia