K zákonu o technických požadavcích na výrobky - Jareš, Jaromír, 1930-
Kratší stať, shrnující právní úpravu technických požadavků na výrobky v ČR a v EU. S výhledem na vstup do EU bude nutno české technické normy a předpisy harmonizovat s předpisy EU.