K úpravě leasingové smlouvy v návrhu koncepce nového občanského zákoníku - Pulz, Jiří
Autor (JUDr. J. Pulz, Asociace leasingových společností ČR) se podrobně a kriticky zabývá možnými variantami právní úpravy leasingu v rámci návrhů spojených s koncepcí nového občanského zákoníku a v něm zahrnutých jednotlivých smluvních typů. Uvádí důvody, pro které považuje uvažovanou úpravu leasingové smlouvy z obsahového hlediska za nevyhovující.