K ročnímu zúčtování příjmů ze závislé činnosti za rok 2002 - Procházková, Miluše (2003)
Poplatník s příjmy ze závislé činnosti může po skončení zdaňovacího období požádat svého zaměstnavatele o provedení ročního zúčtování. Autorka detailně rozebírá tuto otázku a předkládá čtenářům i s příklady.
Keywords: daně z příjmů; daň z příjmů fyzických osob; income tax; personal income tax