K převodům a nabytí majetku obcí - Chalupa, Luboš, 1962-
Z důvodů probíhající privatizace obecního majetku je poměrně důležitou otázkou rozhodování obcí o nabytí a o převodech vlastnictví nemovitostí, bytů a nebytových prostorů z vlastnictví obce na jiné osoby. To je téma tohoto článku.