K problematice trestního postihu tzv. úvěrových podvodů - Koukal, Pavel, 1979- (1997)
Bankovní úvěr a možnosti podvodného jednání při těchto druzích bankovních obchodů. Otázky prokazování úvěrového podvodu, jeho trestního postihu a sovisející problematika trestné činnosti v bankovnictví.
Keywords: trestné činy; bankovní úvěry; bankovnictví; úvěry; crimes; bank loans; banking; credit