K problematice trestního postihu tzv. úvěrových podvodů - Koukal, Pavel, 1979-
Bankovní úvěr a možnosti podvodného jednání při těchto druzích bankovních obchodů. Otázky prokazování úvěrového podvodu, jeho trestního postihu a sovisející problematika trestné činnosti v bankovnictví.