K používání mezinárodních účetních standardů a národních účetních standardů v účetnictví podnikatelů - Havel, František
Autor svoji úvahu na téma mezinárodních účetních standardů a národních standardů v účetnictví podnikatelů uvozuje dvěma otázkami: 1. Jakou funkci plní mezinárodní účetní standardy IAS? 2. Jakou funkci či funkce má plnit české účetnictví podnikatelů?.