K finančnímu hospodaření obcí v nových podmínkách - Průcha, Petr, 1949-
Režim hospodaření obcí prochází v současné době systémovou přeměnou, což je především důsledkem zásadních změn v koncepci a vlastním pojetí územní veřejné správy. Autor se zabývá problematikou obecních financí, hospodaření obcí a obecních rozpočtů.