Ještě k opatření proti nečinnosti podle § 50 správního řádu - Šimek, Lubomír
Autor se zabývá dílčí problematikou správního řízení, konkrétně opatřením proti nečinnosti správního orgánu. Rozebírá institut atrakce podle § 50 správního řádu, a to jak z hlediska platné, tak z hlediska budoucí právní úpravy.