Jednou budeme všichni stejní : rozhovor Ekonoma s Vratislavem Kulhánkem - Kulhánek, Vratislav, 1943-
Předseda představenstva Škody Auto nepovažuje vstup ČR do EU z hlediska své firmy za žádný problém. Jinak tento důležitý krok podle něho pocítí podniky, které se na nové podmínky důsledně nepřipravují.