Je český vývoz zranitelný? - Tlapa, Martin, 1964-
Červencový výsledek zahraničního obchodu ve výši 19 miliard překvapil snad všechny. Typy analytiků, že rozdíl mezi vývozem a dovozem dosáhne deseti miliard korun, opět nevyšly. Podrobnosti přináší tento článek.