Japonská Takeda užívá tabletky růstu - -pn-
Článek o tom, jak na globální výzvy odpověděla japonská farmaceutická firma Takeda. Po provedených organizačních změnách je dnes Takeda jednou z nejprogresivnějších korporací v Japonsku.