Jak zajistit správnou aplikaci práva Evropské unie v daňové oblasti - Houžvička, Josef
Tento článek pojednává o aplikaci směrnic a rozhodnutí orgánů Evropské unie členskými státy unie ve vztahu k jejich občanům.