Jak vypočítat náhradu škody v zaměstnání - Jouza, Ladislav, 1940-
Při plnění pracovních úkolů, které zaměstnavatel nebo jím pověřený zaměstnanec zajišťuje svými zaměstnanci, může dojít ke škodě (poškodí se stroj, dojde k dopravní nehodě, k odcizení svěřeného zboží, nářadí..). Pak nastává řada nejasností, jako je výše škody, porušení předpisu, druh škody, způsob její náhrady apod. Autor tohoto článku - L. Jouza - čtenářům přibližuje uvedenou problematiku.