Jak uniknout z pasti chudoby : Omer Moav o potřebě motivovat nižší porodnost a vyšší - Moav, Omer
O problému jak motivovat nižší porodnost, zvyšovat vzdělanost a tak se poprat s chudobou se ve svém příspěvku zamýšlí O. Moav z Hebrejské univerzity v Jeruzalémě.