Jak se restrukturalizuje mamutí podnik - Klvačová, Eva, 1943-2010
Rozhovor s ing. Jiřím Marouškem, generálním ředitelem ČKD Praha, a.s. o restrukturalizaci a uplatnění managementu-buy-out v české privatizaci velkých českých průmyslových podniků.