Jak pojímám filosofickou logiku, teorii jednání a logiku norem - Weinberger, Ota, 1919-2009 (2001)
Autor rozebírá problematiku logiky, resp. logiky deontické a logiku norem. Odborně laděná stať pro zájemce o logiku právních norem.
Keywords: právní věda; právní filozofie; deontická logika; logika; právní normy; teorie jednání; jurisprudence; philosophy of law; deontic logic; logic; theory of action