Jak pojímám filosofickou logiku, teorii jednání a logiku norem - Weinberger, Ota, 1919-2009
Autor rozebírá problematiku logiky, resp. logiky deontické a logiku norem. Odborně laděná stať pro zájemce o logiku právních norem.