Jak dál v krytí rizik terorismu? - Čížek, Lukáš
Po teroristickém útoku na WTC v USA se na celosvětovém pojistném trhu stále častěji klade otázka: jak lépe postupovat v oblasti krytí rizik terorismu? Příkladný je zde postup britského sdružení Pool Re.