ISA - moderní metoda hodnocení škodního průběhu vozidel - Sikora, Milan J.
V podmínkách českého trhu pojištění motorových vozidel se zatím málo diskutuje o problematice hodnocení průběhu škod vozidel. Díky připravovaným a již probíhajícím změnám v této oblasti se však dostává do popředí zájmu. V tomto článku je přiblížena čtenářům metoda hodnocení vozidel podle indexu škod.