Investoři nejsou mecenáši : deset let ekonomické transformace - Holman, Robert, 1953-
Privatizace byla pilířem naší ekonomické transformace. Kdo si myslí, že více zahraničního kapitálu v privatizačním procesu by náklady transformace snížilo, hluboce se mýlí. Autor se zabývá investičním prostředím v ČR v období naší ekonomické reformy.