Investiční vůz rozjíždí dovozy - Janáčková, Stanislava, 1944-
Deficit zahraničního obchodu z pohledu makroekonomického vývoje, udržitelnost deficitu a jeho souvislosti s přílivem zahraničního kapitálu.