Investice : byt je investiční hit, ne však nadlouho - Rysková, Světlana (2003)
Pokud nemáte přehnané nároky na výnos, investice do bytu se stále ještě vyplatí. Časopis Ekonom doporučuje využít levnou hypotéku.
Keywords: hypoteční úvěry; realitní investice; mortgage loans; real estate investment