Internetové bankovnictví v České republice - Machala, Karel, 1967-
Služby internetového bankovnictví se pomalu stávají normou i v ČR. Jsou žádané, protože umožňují šetřit čas i peníze, jsou moderní, pohodlné, výhodné pro banky i pro klienty. A tak přibývá bank, které tuto službu poskytují. Rozdíly existují ve spektru služeb po internetu, ve způsobech zabezpečení a v poplatcích. To vše je v základu tohoto analytického článku.