Internetová ekonomika : revoluce v pracovních místech? - -lev-
Podle výzkumu Texaské univerzity dosáhla americká internetová ekonomika v roce 1998 obratu ve výši více než 300 miliard dolarů a nabídla 1,2 milionu pracovních míst. Článek přináší některé další podrobnosti o elektronickém obchodování a internetové ekonomice v USA.