Internetová ekonomika - -pap- (2000)
Zaostávání Evropy za Amerikou v oblasti e-businessu a e-commerce se zvětšuje. Tento článek podává přináší zamyšlení a srovnání v této oblasti.
Keywords: elektronický obchod; elektronické podnikání; electronic commerce; electronic business