Internet : domény a práva na jejich označení - Mates, Pavel, 1947-
Jména domén nesmějí být shodná či zaměnitelně podobná s právy na označení. Pokud tomu tak je, dochází k porušení práv třetích osob. Problém shodnosti a zaměnitelnosti doménového jména s již existující registrovanou ochrannou známkou, obchodním jménem nebo i nechráněným, nicméně dlouhá léta užívaným označením, se stává problémem stále aktuálnějším.