Informační technologie, informační příprava uživatelů a role americké knihovny : postřehy ze studijního pobytu ve Spojených státech v roce 1996 - Papík, Richard, 1962-
Jak vypadá modení americká knihovna, její vybavení včetně využívání Internetu, jak vypadá odborný profil amerického knihovníka, a jaký je význam informací v moderní společnosti. Přečtěte si článek R. Papíka napsaný na základě osobních zkušeností..