Informační společnost : Korea on-line - Blažek, Petr, 1968-
Sny amerických vizionářů i evropských plánovačů o informační společnosti jsou již z velké části skutečností. Nikoli však tam, kde vzýváme své vzory, ale v Koreji. Více se o rozvoji IT a vskutku masovém rozvoji internetu v Koreji i o tom, že se informatizace společnosti stává tahounem ekonomiky, dozvíte z tohoto článku samotného.