Informace o zajištění dopravní obslužnosti území veřejnou linkovou dopravou - Peltrám, Antonín, 1930-2020; Česko. Ministerstvo dopravy a spojů (1998)
Plný text Informace o dopravní obslužnosti území, kterou vzala vláda ČR dne 12. 10. 1998 na vědomí. Informace zahrnuje oblast veřejné linkové autobusové dopravy, železniční osobní dopravy a oblast městské hromadné dopravy. Materiál obsahuje grafy a údaje o: dopravcích, nákladech, výkonech, tržbách, dotacích, cenách a je uveden i návrh dalších postupů při řesení dopravní obslužnosti v území.
V rubrice Příloha.
Keywords: veřejná doprava; dopravní obslužnost; public transport; transport availability