Informace nejsou totéž co znalosti : (filozof o managementu znalostí) - Cook, S. D. Noam; -ná-; Grenier, M. P. (2002)
S. D. Noam Cook je profesorem filozofie, který mj. pracuje i pro výzkumné středisko firmy Xerox. Jeho hlavním profesionálním zájmem je úloha znalostí a hodnot v sociálních a technologických inovacích. Podle jeho soudu jsou znalosti horkým tématem ve filozofii přibližně tři tisíce let. V tomto příspěvku jsou čtenářům předkládány některé jeho názory, jak je vyslovil v rozhovoru s M. P. Grenierem.
Keywords: znalostní management; management -- filozofické aspekty; knowledge management; management -- philosophical aspects