Hypoteční úvěr - objev posledního desetiletí? - Hulmák, Milan, 1975-
Hypoteční úvěry nejsou v našem právním řádu nové. Tyto druhy bankovních obchodů se v našem právním řádu vyskytovaly v obdobných formách již v minulém století. Dnešní úprava z těchto historických kořenů vychází, je zde však již řada změn a rozdílů a tato dnešní úprava dobře plní svůj účel. Přečtěte si o historickém vývoji v oblasti hypotečního bankovnictví od antických počátků do dneška.