Hybridní strategie : (strategie pro hyperkonkurenci) - -gr-
Změněné podmínky dnešní hospodářské soutěže se označují jako hyperkonkurence, pro niž je typická rostoucí agresivita boje o trhy a zákazníky. Zajímavý příspěvek o světových trendech v dané oblasti.