Hrozí nám mexický scénář? - Malý, Jiří, 1974- (1997)
Některé makroekonomické ukazatele České republiky ve srovnání se situací v Mexiku před zhroucením jeho ekonomiky - hrozí nám podobný osud?
Keywords: makroekonomická analýza; macroeconomic analysis; Česko; Czechia