Hospodářská kriminalita : jak stát přichází o daně - Olbrichová, Alice, 1953-
Vynalézavost státu při zvyšování daní je o krok pozadu za fantazií těch, kteří se jejich placení vyhýbají. Věc zašla tak daleko, že stát nepoctivcům vrací přeplatky na daních, které vůbec nevznikly.