Hodnotový management - Slovák, Tomáš
Zatímco podnikatelská Amerika si už naplno osvojila "value based management" - VBM, který do čela všech firemních aktivit staví zvětšování (přidané) hodnoty pro akcionáře, Evropa tento výrazný směr podnikání teprve objevuje. Naráží se především na problémy spojené s nezbytnou změnou tradiční firemní kultury.