Hodnocení rizik závažných havárií - Pejchar, Karel
Autor tohoto příspěvku se zabývá problematikou hodnocení rizika (analýza, klasifikační škála) pro případ havárie, zde s bližším zaměřením na havárie průmyslové, zejména v chemickém průmyslu.