Hlídací pes zvaný konkurence - Zajíček, Miroslav, 1975- (1999)
Má vláda krotit moc přirozených monopolů? Autor článku se domnívá, že lépe poslouží skutečná liberalizace.
Keywords: hospodářská soutěž; monopoly; energetika; technická infrastruktura; státní regulace; competition; monopolies; energy industries; technical infrastructure