Hledejme nové pořadí priorit : Joseph Stiglitz o chybách Bílého domu - Stiglitz, Joseph E., 1943-
Joseph Stiglitz se kriticky zamýšlí nad přístupem USA k problémům americké i světové ekonomiky, k prioritám a strategii rozvoje, nad některými projevy globalizace a nad problémy v mezinárodních vztazích.