Hledám strategického partnera : zn: střední a východní Evropa - Kašová, Kateřina
Předkládaný text je rozdělen do dvou částí. Hlavní část je věnována poznatkům a závěrům publikovaným ve zprávě EBRD. Obsahuje souhrnný pohled na vývoj finančního sektoru v zemích bývalého socialistického bloku. Ve druhé části je pak do tohoto obecného kontextu zařazen vývoj v České republice a některé problémy českého finančního sektoru a finančních institucí včetně vstupu zahraničních strategických partnerů.