Hlavní směry vývoje daňové soustavy ČR před vstupem do EU - Blažek, Jiří, 1947-2024
Obsáhlá stať autora je věnována problematice vývoje daňové soustavy ČR, tak aby byla kompatibilní s právními předpisy EU pro oblast daní.