Hlavní instituty islámského rodinného práva - Kopecký, Robert
V této stati zpracoval autor (pracovník Ústavu Blízkého východu a Afriky FF UK v Praze) hlavní instituty islámského rodinného práva. V dnešním globalizovaném světě s ním může přijít do styku každý, i občan naší postmoderní Evropy. Narazí na dávné kulturní tradice, religiozitu a instituty islámské civilizace. Poučte se z tohoto obsáhlého článku i vy.