Hlavně to nevzdávejte : mobbing - Valášek, Vlastimil
Psychosociální teror na pracovišti má nejčastěji podobu stupňujících se útoků na úroveň pracovní výkonnosti a na sebevědomí jedince. Jak mu čelit radí autor článku.