Historie a současnost veřejné správy : k vymezení samostatné působnosti obce - Vedral, Josef, 1972-
Teoreticky zaměřená stať o samostatné působnosti obcí, o historii obecní samosprávy v českých zemích a o zakotvení obecního zřízení v Ústavě ČR.