Harmonizace účetní závěrky v rámci Evropské unie. - Kovanicová, Dana, 1936-
Žádné řízení, ani finanční, není myslitelné bez dostatečných a hodnověrných informací. Mezi zdroje takových informací patří i finanční účetnictví, zejména pak finanční výkaznictví. Autorka se zabývá ve svém příspěvku problematikou harmonizace prostřednictvím Mezinárodních účetních standardů, které nabízí rychlé a efektivní řešení problémů společností operujících na kapitálových trzích.