Hajej dadej u laptopu : kariéra a děti - Welp, Cornelius
Stále více mužů a žen chce obojí: úspěch v zaměstnání i rodinné štěstí. Jak lze toto přání vyplnit? Na to se pokouší najít odpověď autor tohoto článku.